Ja!

Er is gegarandeerd één keer in de drie maanden dat het aquapark hier ligt een grote storm. En dat is funest. In voorgaande jaren waaiden de speelkussens twee keer kapot bij een hevige storm. Het duurde toen enkele dagen om de attributen uit het water te halen en de nieuwe en herstelde speelmatten terug te plaatsen. We wachten dus totdat er een golfbreker gemaakt is, want met een golfbreker is dit leed waarschijnlijk te voorkomen.

Ja!

Dat is geen enkel probleem.

Nee

Een 5-rittenkaart mag niet gebruikt worden voor een arrangement.

Nee

Een 10-rittenkaart mag niet gebruikt worden voor kinderarrangementen, maar wel voor groepen die alleen komen zwemmen.

Ja

U kunt nu direct online kaarten via reserveren via onze app.KLikt u HIER om uw kaarten te reserveren.Reserveren voor de arrangementen incl. eten vanaf 8 personen of voor groepen vanaf 10 personen. Dit kunt u doen door contact met ons op te nemen via e-mail info@aquaparksplash.nl of telefonisch 06 1208 0000.

In het zomerseizoen

Tijdens het zomerseizoen dagelijks van 1 juni tot 1 september en van 10.00 tot 20.00 uur Vanaf windkracht 5 is het park gesloten.

In het zomerseizoen

Tijdens het zomerseizoen dagelijks van 1 juli tot 30 september en van 10.00 tot 20.00 uur.Vanaf windkracht 5 is het park gesloten.

Ja!

Kinderen kunnen veilig spelen omdat zij te allen tijde onder toezicht van geschoold personeel staan. Om het park heen ligt een speciale toezichthouderssteiger om een zo veilig mogelijke speelplek te kunnen bieden aan de kinderen.

Ja!

Het Aquapark is toegankelijk voor alle leeftijden indien men in het bezit is van een zwemdiploma. Indien een kind niet over een zwemdiploma beschikt dient er te allen tijde begeleiding te zijn van een ouder/verzorger en het dragen van een zwemvest is dan verplicht.

De toegangsprijs is € 6,50 per persoon per uur.

Ja!

U kunt genieten op het zandstrand met uitzicht op het park en de fraaie natuur. U kunt ook plaatsnemen op een van de terrassen die bij het park gelegen zijn. Er zijn fraaie horecagelegenheden waar u heerlijk kunt vertoeven terwijl uw kind(eren) zich vermaken onder toezicht van het geschoolde Splash Team. M.a.w. heerlijk relaxen dus!

Ja en het is geheel GRATIS!

Direct bij het Aquapark is een zeer ruime parkeergelegenheid. Bovendien is deze GEHEEL GRATIS is en u kunt parkeren zolang u maar wilt…

Ja en het parkeren voor de hele dag kost slechts € 6,00

Direct bij het Aquapark is een zeer ruime parkeergelegenheid. U betaalt voor een dag parkeren € 8,00 waarvan € 5,00 geheel vrij te besteden is in Port Zélande. U kunt er bijvoorbeeld consumpties van kopen. Het feitelijke parkeren kost u dus slechts € 3,00.