Port Zélande Ouddorp

Aquapark Splash in Center Parcs Port Zélande te Ouddorp

Welkom bij het grootste open water speelparadijs in Nederland!

Alle info even op een rij

Locatie
Aquapark Splash is gesitueerd in het Grevelingenmeer bij Center Parcs, Port Zélande te Ouddorp.

Parkeren voor de gehele dag kost € 8,00 inclusief een tegoed van € 5,00 dat u naar eigen inzicht kunt besteden aan consumpties. Het parkeren zelf bedraagt dus slechts € 3,00

Met name bedoeld voor de jeugd, maar ook volwassenen kunnen gebruik maken van het Aquapark Splash. U kunt ook genieten van uw spelende kinderen terwijl u vanaf het terras of op het strand uitzicht heeft op het prachtige Grevelingenmeer en de mooie natuur daaromheen.

Wat kost het Aquapark Splash?
Om een ieder de mogelijkheid te bieden te komen genieten in ons Aqua Park zijn de attractieprijzen laag gehouden; slechts € 8,00 per uur p.p.

Veiligheid
Kinderen kunnen veilig spelen omdat zij te allen tijde onder toezicht van geschoold personeel staan. Om het park heen ligt een speciale toezichthouderssteiger om een zo veilig mogelijke speelplek te kunnen bieden aan de kinderen.

In het Aqua Mundo subtropisch zwemparadijs is nog meer te beleven!
Een dagje zwemmen bij Center Parcs Port Zélande is alles wat je van een heerlijk dagje weg verwacht! Snelle stromingen, bochten, hobbels… Iedereen amuseert zich kostelijk met de afdaling van de wildwaterbaan. In het veilige Kinder-doe-bad hebben de kleintjes de tijd van hun leven.

Een dagkaart voor een bezoek aan het Aqua Mundo subtropisch zwemparadijs kost voor kinderen € 12,50 en vanaf 12 jaar en ouder € 17,50.

Openingstijden
Van 15 mei tot en met 30 september van 10:00 tot 20:00 uur.

En wat doen de volwassenen?
Ouders/verzorgers kunnen, desgewenst onder het genot van een hapje of drankje, hun spelende kinderen zien genieten vanaf de oever van het prachtige natuurgebied het Grevelingenmeer.

Arrangementen
Reserveren voor een arrangement kan uitsluitend vanaf 8 personen of meer! Ook voor andersoortige groepsboekingen zoals bijv. scholen etc. kunt u onderstaand telefoonnummer bellen. U kunt uw voorkeur aangeven m.b.t. waar u de maaltijd wenst te gebruiken.

Party Arrangement € 12,50 per kind (tot 12 jaar)
1 uur toegang tot Aquapark Splash, een snackmenu met friet,  een snack (keuze uit kroket, frikadel, kaassoufflé of kipnuggets) en frisdrank. Kortom, stel zelf het ideale verjaardagsfeestje samen. Een verjaardag om nooit te vergeten!

Diner in Evergreenz
Maak van een dagje uit een dagje vakantie! Genieten in Aquapark Splash en aansluitend dineren in Evergreenz.
In Evergreenz kunt u onbeperkt genieten van een heerlijk viergangenbuffet. Een gezonde salade, sappig vlees en verse vis van de grill of uit de wok?

Wij serveren een buffet met verschillende voorgerechten, verse soepen, verschillende warme vis- en vleesspecialiteiten met bijpassende groenten- en aardappelgarnituren en een dessertbuffet met vers fruit en een variëteit aan desserts. De ruime keus aan heerlijkheden maakt dit buffet ook prima geschikt voor vegetarische gasten.

Prijzen dinerbuffet, exclusief toegang Aquapark en consumpties:
Volwassenen € 22,50
Kinderen 3 t/m 11 jaar € 6,95

Center Parcs Port Zélande

Uitsluitend voor reserveringen:
+31 (0)111-674030

Port Zélande 3,
3253 MG Ouddorp
Tel. +31 (0)6 273 333 49‬
info@aquaparksplash.nl