Port Zélande Ouddorp

Aquapark Splash in Center Parcs Port Zélande te Ouddorp

Welkom bij het grootste open water speelparadijs in Nederland!

Alle info even op een rij

Locatie
Aquapark Splash is gesitueerd in het Grevelingenmeer bij Center Parcs, Port Zélande te Ouddorp.

U betaalt voor een dag parkeren slechts € 6,00.

Met name bedoeld voor de jeugd, maar ook volwassenen kunnen gebruik maken van het Aquapark Splash. U kunt ook genieten van uw spelende kinderen terwijl u vanaf het terras of op het strand uitzicht heeft op het prachtige Grevelingenmeer en de mooie natuur daaromheen.

Wat kost het Aquapark Splash?
Om een ieder de mogelijkheid te bieden te komen genieten in ons Aqua Park zijn de attractieprijzen laag gehouden; slechts € 10,00 per uur p.p.

Kinderfeestje?
Er kan in combinatie met de activiteit een kinder snackbox (kids portie frietjes/ 1 snack naar keuze frikandel/kroket/kaassouffle of kipnuggets/saus en 0,3 l frisdrank) voor slechts € 5,60 worden meegeboekt.
Bij een leeftijd van 12 jaar of ouder kan een snckbox (normale frites/broodje hamburger of kipburger/saus en 0,4 l frisdrank) voor € 9,45 worden meegeboekt. Nuttigen of Take Away vanuit Frites Affairs, graag vooraf reserveren.

Veiligheid
Kinderen kunnen veilig spelen omdat zij te allen tijde onder toezicht van geschoold personeel staan. Om het park heen ligt een speciale toezichthouderssteiger om een zo veilig mogelijke speelplek te kunnen bieden aan de kinderen.

In het Aqua Mundo subtropisch zwemparadijs is nog meer te beleven!
Een dagje zwemmen bij Center Parcs Port Zélande is alles wat je van een heerlijk dagje weg verwacht! Snelle stromingen, bochten, hobbels… Iedereen amuseert zich kostelijk met de afdaling van de wildwaterbaan. In het veilige Kinder-doe-bad hebben de kleintjes de tijd van hun leven.

Voor meer info klik hier.

Openingstijden
Van 22 mei tot eind september van 10:00 tot 18:00 uur.

En wat doen de volwassenen?
Ouders en verzorgers kunnen, desgewenst onder het genot van (een zelf meegenomen, of ophalen uit de Market Dome) hapje/drankje, hun spelende kinderen zien genieten vanaf de oever van het Grevelingenmeer.

Center Parcs Port Zélande

Uitsluitend voor reserveringen:
+31 (0)111-674 000

Port Zélande 2,
3253 MG Ouddorp
info@aquaparksplash.nl