Hellevoetsluis

Aquapark Splash in Hellevoetsluis

Welkom bij het grootste open water speelparadijs in Nederland!

Alle info even op een rij

Locatie
Aquapark Splash is gesitueerd aan het zandstrand bij Hellevoetsluis aan de zoetwaterzijde van de Haringvlietdam. Het is eenvoudig te bereiken via de provinciale snelweg N57. De parkeerruimte is zeer ruim en GEHEEL GRATIS en dit zo lang u maar wilt!

Met name bedoeld voor de jeugd, maar ook volwassenen kunnen gebruik maken van het Aquapark Splash. U kunt ook genieten van uw spelende kinderen terwijl u vanaf het terras of op het strand uitzicht heeft op het prachtige Haringvliet en de mooie natuur daaromheen.

Ook op het strand van Aquapark Splash valt er voor jong en oud veel leuks te beleven. Gegarandeerd vermaak voor de kinderen met bijvoorbeeld het zeer grote lucht gevulde ‘Fun City’ en de trampolines die het dagje uit voor u en uw kinderen alleen maar leuker zullen maken.

Veiligheid
Kinderen kunnen veilig spelen omdat zij te allen tijde onder toezicht van geschoold personeel staan. Om het park heen ligt een speciale toezichthouderssteiger om een zo veilig mogelijke speelplek te kunnen bieden aan de kinderen.

En wat doen de volwassenen?
Ouders/verzorgers kunnen, desgewenst onder het genot van een hapje of drankje, hun spelende kinderen zien vanaf één van de terrassen bij de paviljoens. U kunt ook een plekje kiezen op het zandstrand dat aan het prachtige Haringvliet ligt.

Het ideale én betaalbare uitje voor uw kinderfeestje

Arrangementen
Reserveren voor een arrangement kan uitsluitend vanaf 8 personen of meer! Ook voor andersoortige groepsboekingen zoals bijv. scholen etc. kunt u onderstaand telefoonnummer bellen. U kunt uw voorkeur aangeven waar u de maaltijd wenst te gebruiken.

Splash Party Arrangement € 13,95 all-in per kind
1 uur toegang tot Aquapark Splash, een drink, een portie patat met mayonaise, een kroket of een frikadel of kaassoufflé.

Zie hieronder de twee horecagelegenheden.

Boelies

Oever 1
Hellevoetsluis
www.boelies.nl

Shamrock Inn

Duinweg 11
Hellevoetsluis
www.theshamrockin.net